donderdag 30 juni 2011

Vakantie in Chaam

Dankzij de oom en tante van manlief, mochten wij een paar dagen gebruik maken van hun caravan in Chaam. Wat hebben wij, en vooral Senna, genoten. Ondanks het wat mindere weer zijn wij bijna de hele dag buiten geweest. Heerlijk gefietst naar Baarle-Nassau/ Hertog. Daar trouwens nog een leuk handwerk-winkeltje gevonden en natuurlijk wat haak-garen ingeslagen. Ben trouwens nog lerende, wat haken betreft, dus er zullen niet zo snel foto's van maaksels voorbij komen. Maar we hebben er weer een hobby bij..;-)
Ook nog een middagje naar Turnhout geweest en daar een paar leuke lapjes stof gevonden...
Ik ben niet nieuwsgierig

Gelukkig hadden we ook 2 dagen met flinke zonneschijn. Iets te warm naar mijn zin, maar dat is het als snel...

Gauw bij het Kruidvat een familiezwembad gekocht en lekker afkoelen. Senna vond het echt heerlijk. Ze was het water niet uit te krijgen..

Ook manlief vond het water heerlijk!!
Onder het mom, "nu we er toch in de buurt zijn", ook een dagje naar de Efteling geweest. Wat hebben wij genoten! Vooral om Senna vol verbazing naar alle sprookjes en attracties te zien kijken.
 De muziekpaddestoelen vond ze fantastisch. De "Fata Morgana" vond ze doodeng. "Droomvlucht" vond ze soms eng, soms erg leuk, maar het hoogtepunt voor haar, en voor ons was toch wel.........

Het "Loeki Carnaval-Festival"!
Ik kon haar koppie zelf niet zien, maar volgens manlief heeft ze de hele rit op deze wijze. met haar mond open, zitten kijken! Nou, als ouder zijnde geniet je dan zelf met volle teugen!!

1 opmerking:

  1. Aww wat lief die laatste foto! En zo te zien hebben jullie heerlijke dagen gehad.

    BeantwoordenVerwijderen