maandag 21 januari 2013

Amelie en nieuwe naaimachine

Ik heb vorige week mijzelf eens verwend en heb een nieuwe naaimachine geworden. Heb al weken het internet af zitten struinen, kijkend welke machine mij het meest aansprak en welke machine in mijn budget viel... Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Pfaff Ambition 1.0.. Hopelijk kan ik hier vele mooie creaties op maken.
 Voorlopig moet ik het even rustig aan doen. Waarschijnlijk heb ik Carpaal Tunnel Syndroom in beide polsen en heb ik mogelijk een nek-hernia. 31 Januari mag ik eindelijk naar de neuroloog en hopelijk weet ik dan wat meer.. Maar helemaal stil zitten lukt me niet, dus in vele etappe's heb ik voor Senna weer eens wat kunnen maken.
Ik heb voor haar de Amelie van Farbenmix gemaakt. Deze keer in maat 98/104 en hij past perfect. Ik heb alleen bij de halsopening geen extra centimeter aangeknipt. Het wordt anders erg krapjes...
 Senna is weer helemaal blij met haar nieuwe jurk/tuniekje....
8 opmerkingen:

 1. Mooie machine en jammer dat het niet zo goed gaat met je. Leuke Amelie heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat klinkt helemaal niet fijn... hopelijk kun je snel weer helemaal los op die nieuwe naaimachine !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat toch een vrolijke meid!
  Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst. Hopelijk gaat het snel wat beter met je zodat je weer vele mooie creaties kan gaan maken.
  Sterkte!
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tuniek heb je gemaakt. Wat jammer dat je nu niet optimaal van je nieuwe aanwinst kan genieten, hopen dat het gauw beter met je gaat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tuniek, met een ontzettend vrolijke meid erin! Wat jammer dat je niet optimaal van je nieuwe aanwinst kan genieten. Ik hoop dat ze gauw wat voor je kunnen doen, kun je weer verder met deze leuke hobby ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend van je armen, en dat terwijl er net een nieuwe machine naar je staat te roepen. De Amelie is leuk geworden, je dochter ziet er erg blij in uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Joepiedepoepie, je nieuwe machine is er! Wel balen dat je momenteel je niet lekker kunt uitleven met je nieuwe speelgoed, maar even tijd om goed de gebruiksaanwijzing door te lezen is er in ieder geval. Had ik ook moeten doen ;)

  Senna heeft er weer een prachtig jurkje/tuniekje bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ai, sterkte! Ik weet er alles van> Hopelijk houd je de klachten onder controle! :-( Hoe dan ook: veel plezier met je nieuwe machine... (en leuke Amelie met gaaf stofje, hier ook zulke Stenzojurkjes deze winter! ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen