vrijdag 3 augustus 2012

Give away gewonnen!!

Een klein poosje geleden won ik zomaar een Give away die was georganiseerd door Sylvia van het blog Zaanse Zolder.
Het was een verrassing wat de inhoud zou zijn en ik moest even geduld hebben.. Vandaag lag het pakket in de brievenbus!!

En wat heeft Syl er een werk van gemaakt... De envelop was als schitterend om te zien.. En toen moest ik het nog open maken....

Nou zoals jullie zien heeft ze er echt werk van gemaakt en wat ik superlief vond dat ze er ook een aantal dingen voor Senna in had gedaan... Wat zat er zoal in?? 
Een schitterend gehaakt uiltje, een mooi topje voor Senna met een gehaakt randje.. Mooie velletjes papier om mee te knutselen. Leuke memorykaartjes... En de zakjes waren ook zo leuk.. Volgens mij heeft ze daar een oud boek ofzo voor gebruikt.. En er zit een hele lieve persoonlijke kaart bij! Er zat ook nog een leuk rietje bij voor Senna, maar de jongedame vond het maar raar dat er zo'n kronkel inzat en die heeft ze geprobeerd recht te buigen....En dat ging niet helemaal goed ;-)

Toen Senna het pakket zag, vroeg ze waarom ik dat gekregen had.. Ik heb haar uitgelegd dat mama dat gewonnen had en dat deze mevrouw wist dat ik een dochter had en dat zij er ook wat voor haar in had gedaan... Haar antwoord was vol overtuiging: "Wat een lieve mevrouw he mama!"
 Senna is dolgelukkig met haar uiltje en die ligt nu dan ook lekker naast haar in bed!!

Lieve Syl, ontzettend bedankt voor deze mooie give-away!!! Vind het echt fantastisch hoeveel werk je erin hebt gestoken en Senna is superblij met het uiltje...

1 opmerking:

  1. Aaaaaaaaaah wat een snoepie toch jouw Senna !
    Eerlijk gezegd vond ik het nog best lastig om iets te verzinnen, gelukkig heb je een lief meisje rondlopen, dat maakt dat verzinnen toch net ff gemakkelijker !!!
    Veel knutselplezier (en inderdaad heb ik boekjes gebruikt voor de envelopjes).
    x Syl

    BeantwoordenVerwijderen