zondag 18 maart 2012

Vest voor mijzelf en telefoontasje voor manlief

In de Burda van maart 2012 heb ik heel veel leuke dingen gezien die ik "ooit" nog een keer wil maken voor mijzelf. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt en ben begonnen met model 122.. Heb bij dit model voor het eerst gewerkt met vormband. Werkt heel makkelijk. Alleen bij het doorstikken van het bovenpand begon het een beetje te trekken. Waar dat precies door komt weet ik niet, maar het valt gelukkig niet zo op. Ben wel heel erg blij met het model. Zit lekker en valt leuk.... En om even in te spelen op een draadje dat loopt op het Sancho-forum.... Hier absoluut geen netjes en "steriele" woonkamer, maar gewoon een huis met kind waar geleefd wordt!!!
Manlief heeft sinds kort een nieuwe telefoon. Omdat hij graag zijn telefoon aan zijn riem draagt, moest ik zelf een tasje maken. Daar draai ik mijn hand niet voor om natuurlijk ;-)
 De achterkant heeft een lus waar hij zijn riem door kan steken. Uiteraard heb ik weer mijn kamsnaps tevoorschijn gehaald.. Wat ben ik blij met die dingen...
 De buitenkant is van skai, ik heb er een tussenlaag van wattine/ fiberfill in gemaakt en de binnenkant gevoerd met een zwarte stof... Erg leuk geworden vindt ik zelf....

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooi vest zeg !
  En wat je kamer betreft, steriel moet het maar bij een ander zijn hè. Ook hier wordt geleefd en ik ga echt niet iedere keer alles opruimen.
  Tof telefoontasje trouwens, stoerrrrr !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie vest. Ze staat je super!
  En leuk telefoontasje voor man-lief! Ik zal het maar niet tonen aan mijn echtgenoot ;-)

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit vest ook nog in de planning.. ooit... hij is erg leuk. Hij staat je super!
  gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen